Vores Kompetencer

A.C. Tone Byg er en ejerledet og kvalitetsbevidst murervirksomhed, som løser opgaver på hele Sjælland. Vores historie går tilbage til 2001, hvor murermester Allan Coops grundlagde virksomheden.

Gennem fokus på godt håndværk og høj grad af troværdighed voksede firmaet støt i de efterfølgende år. Dermed kom der flere dygtige ansatte til, og A.C. Tone Byg kunne således byde ind på stadig større projekter. 

A.C. Tone Byg er i dag en dynamisk murervirksomhed med cirka 80 medarbejdere, og der er sket meget, siden vi startede i 2001. Vi fokuserer stadig på at levere førsteklasses murerarbejde til tiden – uanset opgavens omfang.

Vi leverer bæredygtigt håndværk til arkitekter, boligforeninger, ingeniører, typehus- firmaer og private.

Vores kompetencer spænder over både renovering, nybyggeri og flisearbejde. Når vi er med i et projekt, arbejder vi tæt sammen med alle involverede fagfolk og varetager gerne totalentrepriser. Vi drager fordel af vores erfaring til at optimere byggeprojektet i alle faser.
Vi har et professionelt team af byggeledere, som håndterer sagerne, så de kommer i mål til tiden og i fuld overensstemmelse med bygherrers forventninger. Vores byggeledere sørger for at koordinere tidsplanen, så alle håndværkere arbejder optimalt sammen.
Typehuse

Typehuse

A.C. Tone Byg udfører murerarbejde på typehuse i alle størrelser, inklusive kvader, gesims og alt flisearbejde.

Vores medarbejdere er meget erfarne, og gennem deres erfaring sikres den nødvendige ensartethed og kvalitet, som arbejde på typehusbyggeri kræver.

Renovering

A.C. Tone Byg forestår renoveringsarbejde på både private og store, offentlige projekter. Ved renoveringsarbejde bruger vi vores erfaring til at skabe kvalitetsarbejde, der passer ind i den eksisterende stil.

Vi arbejder med renovering i alle størrelsesforhold – fra flisearbejde på et wc til store projekter på hele bygninger. Vi klarer alt fra puds- og flisearbejde til etablering og flytning af dørhuller.

Energioptimeret byggeri er en af vores spidskompetencer, og du er som offentlig, privat eller erhvervskunde velkommen til at kontakte os for en uforpligtende gen- nemgang af dit projekt. En investering i energirigtigt byggeri er tjent hjem langt hurtigere end de fleste regner med. Det kan eksempelvis være gennem facadere- novering og facadeisolering.

Renovering
Actonebyg-storeprojekter_960x1200

Store projekter

A.C. Tone Byg er en foretrukken samarbejdspartner på større byggerier for både offentlige og private bygherrer og arkitekter. Vi kan ofte skabe stor værdi, hvis vi kobles på projektet tidligt, så vi kan bruge vores erfaring til at skabe optimale løsninger gennem hele byggeprocessen og dermed for det færdige resultat.

Vi har også faste aftaler på vedligeholdelsesarbejde for en række sjællandske boligselskaber. Her har vi opbygget gode samarbejdsaftaler om hurtig renovering, både ved akutte behov og ved fraflytning. Vi har alle materialer på lager, og selskabet skal således ikke vente på, at materialerne bestilles hjem. Vi klarer murer- og flisear- bejdet hurtigt og med de eksisterende materialer, så stilen holdes.

Vores fliseafdeling kan løse opgaver i alle størrelser – fra mindre opgaver på vådrum, til større opgaver på industrikøkkener. Vi tilbyder alle former for løsninger, heriblandt afstøbninger af fliseop- sæt, harlekin forbandt, halvstens forbandt og kvartstens forbandt.